Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: «دانشگاهیان با ایجاد رابطه علم و اقتصاد و ارائه روش‌های علمی می‌توانند گام‌های مثبتی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان بردارند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، ابراهیم چیرانی ظهر امروز در نخستین سمپوزیوم تخصصی تولید محصولات غذایی سالم با هدف تبیین اصول محصولات ارگانیک و نهضت اسلوفود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد، اظهار کرد: «برنامه‌های توسعه‌محور ابعاد مختلف زندگی بشر را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی گفت: «طبیعی است که هر سازمانی ازجمله دانشگاه‌ها بر اساس منابع و قابلیت‌های خود برای اجرای طرح‌های توسعه‌محور در جامعه تصمیم‌گیری می‌کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت لزوم ایجاد رابطه علم و اقتصاد را یادآور شد و تصریح کرد: «امروز دانشگاهیان با ایجاد رابطه علم و اقتصاد و ارائه روش‌های علمی و با هدف کاهش مشکلات، رفع نیازها و شناسایی بازارها می‌توانند گام مثبتی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان بردارند.»

چیرانی با بیان اینکه نوآوری و فناوری در اقتصاد دانش‌بنیان دارای جایگاه مهمی است، افزود: «امروزه اقتصاد دانش‌بنیان با شتاب در حال پیشروی است و با توجه به اینکه نوآوری و فناوری در این اقتصاد دارای جایگاه مهمی است باید در این عرصه بیشتر تلاش کرد.»

رشت، شهر نوآور در تهیه غذای سالم

عضو هیئت‌علمی دانشگاه پولنزو ایتالیا نیز در این مراسم اظهار کرد: «شهر رشت همواره دارای تنوع غذایی مختلف و محصولات خلاقانه‌ای بوده و از سوی سازمان یونسکو به‌عنوان شهر نوآور در تهیه غذای سالم شناخته‌شده است.»

میکله فونت فرانچسکو افزود: «من از کشوری به ایران سفر کردم که دارای نقاط مشترکی با یکدیگر هستند؛ البته رشته من مردم‌شناسی است؛ اما امروز قصد دارم در رابطه با الگوها و تجارب مفیدی که داشتم سخن بگویم و امیدوارم که این جشنواره غذایی نیز در راستای بهینه‌کردن روش‌های تولید محصولات کشاورزی مؤثر باشد.»

فرانچسکو توجه اساسی به گونه‌های بومی و تولیدات سنتی کشورهای دنیا را مورد اشاره قرار داد و افزود: «اکثر این محصولات کشاورزی و تولیدات سنتی متناسب با محیط‌زیست هستند که یکی از فواید آن کاهش استفاده از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی است و در نهایت موجب تهیه غذای سالم می‌شود.»

به گزارش آنا، در این مراسم با تبادل تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و دانشگاه علوم غذایی پولنزو ایتالیا و رونمایی از تازه‌های کتاب منتشرشده توسط این واحد دانشگاهی  از یک دانشجوی مقطع دکتری  و 72 عضو هیئت‌علمی فعال در امر پژوهش واحد رشت و پژوهشگران برتر دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان گیلان با اهدای هدایا و لوح سپاس قدردانی شد.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان